Ga naar de inhoud

RT, Kindercoaching & Mindfulness

Kom weer lekker in je vel met aandacht, bewegen en spel!

“Met Aandacht” cursus voor Leerkrachten

Vind Je Rust in de Onderwijsdrukte

Speciaal voor leerkrachten in het basisonderwijs, biedt onze “Met Aandacht” cursus effectieve methoden om rust te vinden in de drukte van het lesgeven. Ontdek hoe je je aandacht bij jezelf houdt, ook als je constant ‘aan’ moet staan.

Dit doen we met mindfulness, zelfcompassie, geweldloze communicatie en begeleide ontspanning zoals yoga nidra. Leer praktische technieken die je helpen om in balans te blijven, zodat je elke dag fris en gefocust voor de klas staat. Doe mee en ervaar hoe je rust creëert in de dynamiek van het onderwijs.

Juf in de natuur

Remedial Teaching

Zo wordt leren weer leuk!

Bij Leerkriebels ontdekt je kind of leerling weer dat leren echt leuk kan zijn. Samen zetten we de volgende leerstap vanuit een veilige sfeer.

Spel & beweging zijn vaste ingrediënten in mijn begeleiding. Daarnaast is er ruimte voor creatieve werkvormen, gezelschapspellen en mindfulness

Een getekende afbeelding van Laura die zwaait

Kindercoaching

Even lekker jezelf mogen zijn

Leren kan soms best een spannend zijn. De kriebels voel je door je lijf… Of misschien zijn het bij jou wel beweegkriebels!

Heb je lichamelijke onrust, spanning, faalangst of negatieve gedachten? Dan lukt het niet om te spelen en te leren. Bij Leerkriebels weten we dit maar al te goed!

Een tekening van een kind dat aan het dansen is

Yogakriebels

Ontdek de kracht van je adem

Kinderyoga is een mooie vorm om je eigen lijf nog beter te leren kennen. Hoe voelt mijn lijf nadat ik heb gebruld als een leeuw? En hoe voelt mijn lijf als ik in het huisje van een slak kruip?

De fantasie wordt geprikkeld, je verkent al je zintuigen en leert je eigen grenzen en die van een ander te herkennen. Maar het is vooral heel erg leuk!

Ik bedenk voor elke les een yogaverhaal. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en de kinderen zelf. Voor de lessen schilder of teken ik mijn eigen yogakaarten.

Laura die mediteert

Zij ging je voor

 
 

Leerkriebels is aangelsoten bij

Logo keurmerk van de landelijke beroepsvereniging remedial teachers
Logo van Adiona Beroepsvereniging voor kindercoaches
Logo Keurmerk van Kinderyoga Helen Purperhart