Meteen naar de inhoud
jongen in het gras

Mindfulness en Yoga in de Klas – Hoe pak je dit aan?

  • 6 min read

Oké, je denkt er dus aan om met je klas mindfulness en yoga-oefeningen te doen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen… Je bent overtuigd van de voordelen van mindfulness voor je kids, maar je hebt geen idee welke oefeningen je kan doen en wanneer je ze dan zou moeten doen?
Na het lezen van dit artikel, kan jij morgen gelijk beginnen met yoga in de klas!

Executieve functies oefenen bij taal

Executieve Functies Oefenen? Gebruik Deze Hulpkaarten!

  • 9 min read

Verken de reis van het ontwikkelen van interactieve kaarten om kinderen te helpen hun executieve functies te oefenen. Ontdek hoe deze eenvoudige, maar effectieve hulpmiddelen kunnen dienen als visuele herinneringen en als hulpmiddelen in de klas.

foto van voeten omhoog met uitzicht op een weiland

Met de voetjes omhoog! Leerkriebels heeft vakantie

  • 2 min read

In deze nieuwsupdate blikt Laura terug op een succesvol schooljaar, waarin ze zich volledig heeft ingezet voor haar praktijk. Ondanks de drukte, met meer opdrachten dan er tijd was, ziet Laura dit als een teken van succes.

bordspel kleurenmonster uitgepakt

9 Tips: zit beter in je vel met het Kleurenmonster bordspel!

  • 8 min read

Het Kleurenmonster krijgt gelukkig hulp van een vriendelijk meisje die alle kleuren en gevoelens stap voor stap benoemt. Het Kleurenmonster kan zijn emoties nu beter begrijpen. Bij het bordspel helpt het meisje het Kleurenmonster taal te geven aan alle emoties.

man leest kind voor

Hoe kan ik mijn kind helpen met lezen? Tien tips van de juf

  • 9 min read

Leren doe je de hele dag door en doe je voor jezelf. Zeker iets zoals lezen is een cruciale vaardigheid om te leren. Het is niet alleen lekker om weg te dromen in een verhaal, maar je hebt het ook nodig om nieuwe dingen te leren.