Ga naar de inhoud

Eerste Mindfulnesstraining succesvol afgerond

  • 2 min read

De eerste cursusronde van ‘Met Aandacht’ is succesvol afgerond en het was een groot succes! Deelnemers gaven aan dat ze meer bewustzijn hebben gekregen over het belang van zelfzorg. Ze hebben geleerd hoe ze op een praktische manier beter voor zichzelf kunnen zorgen. Dit heeft een vlammetje voor zelfcompassie doen ontwaken.

Naast de waardevolle zelfinzichten, werd ook de uitwisseling met andere leerkrachten als zeer waardevol ervaren. Het delen van ervaringen en uitdagingen bleek helend en ondersteunend, waarbij de gedeelde menselijkheid centraal stond.

Met Aandacht - Ontspanning en Mindfulness voor Leerkrachten
aandacht voor interactie
met aandacht ruimte - mindfulness voor onderwijs

De cursus was toegankelijk dankzij de kleine, behapbare oefeningen. Deze oefeningen hebben daadwerkelijk bijgedragen aan gewoonte- en gedragsverandering, waardoor leerkrachten zich meer ontspannen en veerkrachtiger voelen in hun werk.

Geïnspireerd door het succes, ben ik vastberaden om de cursus vaker te geven. Wil je meer weten of zelf deelnemen aan de volgende ronde? Kijk dan op deze pagina en ontdek hoe ‘Met Aandacht’ jou kan helpen om met plezier en energie voor de klas te staan.

Wat anderen zeggen….

Eerste Mindfulnesstraining succesvol afgerond