Ga naar de inhoud

Met de voetjes omhoog! Leerkriebels heeft vakantie

  • 2 min read
foto van voeten omhoog met uitzicht op een weiland

Hè, hè… Even met de voeten omhoog!

Het eerste schooljaar waarin ik me volledig heb toegewijd aan Leerkriebels zit erop. En om kort te zijn: het was absoluut geweldig. Het was een druk jaar, met meer opdrachten dan ik aankon. Hoewel dit soms uitdagend kan zijn voor de kinderen, ouders en leerkrachten, zie ik het ook als een teken dat ik mijn werk goed doe.

In de loop van het jaar ben ik enkele nieuwe projecten begonnen. Eén daarvan is MijnYogaNidra.nl, een site waar ik meditaties en ontspanningsverhalen voor kinderen en volwassenen inspreek. Ik ben zo blij om te zien dat andere coaches en trainers ook hun bijdragen leveren aan dit platform.

(Als je dus als je behoefte hebt aan een relax-momentje… Luister & Ontspan!)

Een ander spannend initiatief is PraktijkOmDeHoek.nl, dat ik ontwikkel als een platform voor (beginnende) ondernemers in onderwijs en opvang. Het starten van een eigen praktijk is spannend, maar zo kan je ‘samen, zelfstandig ondernemen’. Het is ook een plaats waar intern-begeleiders en ouders goede kindercoaches en remedial teachers kunnen vinden.

Ondanks dat het project nog in de beginfase is, heb ik al een waardevolle samenwerking met Katja van De Leerwinkel kunnen realiseren.

Het is bijna niet te geloven, maar mijn agenda voor het komende schooljaar is al volgeboekt!

Naast het uitvoeren van arrangementen, met een bijzondere focus op jonge kinderen en spelbegeleiding, ben ik heel blij dat ik mijn samenwerking met Johannes XXIII kan voortzetten, waar ik als vaste kindercoach op school ben. Ook zal ik bij OBO Spoorzicht een vast gezicht worden voor het team, de kinderen en de ouders.

Maar voor nu is het tijd om even te ontspannen, met mijn voeten omhoog en te genieten van de zon (en regen). Ik ben vanaf 23 augustus weer terug in actie, dus blijf lachen, bewegen en groeien.

Groetjes,

Laura

Met de voetjes omhoog! Leerkriebels heeft vakantie