Ga naar de inhoud

Fijne feestdagen! Groetjes Team Leermaatje.com

  • 3 min read
kerstwens team leermaatje.com

Hè, hè… Bijna tijd voor de kerstvakantie. Ga jij ook genieten van de feestdagen? 

Hopelijk heb je ook een heerlijk moment dat je met je voetjes omhoog kan: even lekker uitrusten. Nog een laatste nieuwsbrief en dan ga ikzelf ook lekker met de voetjes omhoog!

leermaatje terugblik

Maanden geleden werkten de heren van DePromptEngineer.nl aan andere AI producten, maar zij hadden toch ook altijd de wens om iets voor het onderwijs te doen… Een wens om kinderen die vastlopen te ondersteunen. 

Voordat ik het wist stond Leermaatje Lau op NR 1 van hun prioriteitenlijst en is er in twee maanden tijd een veilige omgeving gebouwd voor leerkrachten. Waanzinnig wat er in een korte tijd kan ontstaan. Ik sta zelf nog steeds perplex van de mogelijkheden!

Lau die goede vragen stelt en mij ondersteunt in mijn werk als kindercoach en remedial teacher.

Leermaatje 2024

We hebben prachtige nieuwe dingen gepland. Naast dat Lau je helpt om handelingsplannen uit te werken, te monitoren en te evalueren, zal hij in de toekomst ook steeds meer beschikbaar zijn voor kinderen. 

Nieuw design

We werken aan een goede omgeving om Lau nog toegankelijker te maken, voor jou en de kinderen. Lau krijgt niet alleen een ‘nieuw jasje’, aan de achterkant krijgt de veiligheid ook een upgrade. 

Op maat werken aan leesbegrip

Werk jij op een school met projecten of thema’s? Dan is het belangrijk om teksten in te zetten die hierbij aansluiten. Ik weet uit eigen ervaring dat dit uitdagend kan zijn. Leermaatje.com wil je hierbij helpen. Op maat teksten en oefeningen, binnen een thema of juist een die aansluit bij de interesse van het kind.

denk je mee Leermaatje

Op maat ondersteuning bieden, dat is waar wij aan willen werken. En dan op zo’n manier dat de leerkrachten minder werkdruk ervaren. Daar hebben we jullie hulp bij nodig! We zoeken scholen/ collega’s die willen meedenken met Leermaatje.com. Met jullie input sluit Lau nog beter aan bij jouw ondersteuningsvragen. 

Werk jij op een school die de werkdruk wil verlagen? En kinderen nog meer op maat wil ondersteunen? Neem dan contact met mij op via laura@leermaatje.com 😊 
Groetjes,Laura

Leermaatje.com kerstwens

Fijne feestdagen! Groetjes Team Leermaatje.com