Meteen naar de inhoud

Scholen

Bekijk wat Leerkriebels voor scholen kan betekenen.

RT & coaching met aandacht voor mindset en mindfulness

Extra ondersteuning en aandacht in de vorm van remedial teaching of coaching kan prettig zijn. Voor het kind, maar ook zeker voor de leerkracht (en ouders). Tijdens individuele begeleiding of in kleine groepjes werk ik op een speelse en open manier met kinderen.

Lees hier meer over de visie en uitgangspunten van Leerkriebels of neem direct contact met mij op.

Aanbod

Lekker in je vel!

Loopt je kind vast? Thuis of in de klas? Kom met Leerkriebels weer lekker in je vel, met aandacht, beweging en spel! Samen verkennen we onze binnenwereld, onze emoties, de prikkels van de omgeving en hoe je hier mee kan omgaan.

Jonge kind & spelbegeleiding

Loopt het spelen niet lekker? Benieuwd naar het spelniveau van het kind? Ik help graag met de spelbegeleiding bij het kind en leerkracht.

Taal

Is de Nederlandse taal nog lastig? Op een speelse en open manier werken we aan de (mondelinge) taalvaardigheid. Samen ontdekken we dat taal best leuk kan zijn!

Lezen

Is het technisch lezen nog lastig? Laten we dan samen de geschreven wereld verkennen! Met aandacht voor leesplezier en -motivatie verbeteren we het technisch lezen.

Mindset & leren

We gaan de uitdaging aan! Werken vanuit een groei-mindset aan de manier waarop wij leren. Aandacht voor helpende gedachten, trots zijn op het proces en doorzetten als het lastig is.