Ga naar de inhoud

Gratis Yogaverhaal | Lieveheersbeestje en de bloesem

  • 2 min read
lieveheersbeestje op bloem

Heb je zin om te starten met kinderyoga? Dan heb ik goed nieuws voor je! Op een zaterdagmiddag in april heb ik een yogaverhaal geschilderd. In dit avontuur wil een lieveheersbeestje niets liever dan tussen de lentebloesems vliegen.

Het lieveheersbeestje heeft alleen een probleem: hij kan nog niet vliegen… Gelukkig is doorzetten wel een van zijn kwaliteiten, hij blijft proberen totdat het hem is gelukt!

schildering lieveheersbeestje op een plant

Deze yogales heb ik geschreven voor een kinderdagverblijf. De afbeeldingen heb ik als losse kaarten aan de peuters laten zien vertelde het verhaal erbij. Ben je nieuwsgierig naar mijn kinderyoga lessen? Bekijk dan mijn aanbod voor kinderyoga!

Lijkt het je leuk om zelf een yoga avontuur te bedenken? In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe je jouw eigen yoga verhaal uitwerkt! Heel veel beweegplezier.

Omdat dit verhaal echt wel favoriet was bij de kinderen, heb ik een kort filmpje gemaakt. Hetzelfde verhaal, maar dan door mij verteld. Samen met de gratis download kun je thuis ook heerlijk genieten van dit yogaverhaal.

Gratis Yogaverhaal | Lieveheersbeestje en de bloesem